
Rosii uscate
20 august 2020
Salvie
20 august 2020Țară de proveniență: MAROC
Rozmarinul este o plantă folosită încă din Antichitate că remediu și condiment.
Rozmarinul este un condiment clasic deja pentru carnea de miel și de oaie. Îl puteți folosi cu succes și la carnea de porc, pasăre sau vită. Atunci când condimentati puiul,curcanul, porcul sau vită înainte de a-l pune la grătar sau la cuptor, puneți în amestecul de condimente și puțîn rozmarin, pentru un plus de gust.
Puteți pune rozmarin și în mâncărurile de legume. Se folosește cu succes la sote-urile de legume, combinând bine gusturile de roșîi, vinete, morcov, dovlecei, fasole păstăi, dându-le un plus de aromă.Pentru un sos deosebit, amestecați frunzele de rozmarin cu unt. Pastă rezultată va da o savoare deosebită mâncării pe care o serviți.
Puteți prepară un ceai revigorant, ușor mentolat din frunze proaspete și uscate de rozmarin.
Merge foarte bine adăugat în dressinguri, supe, bulion, marinate sau sosuri.
Dacă va plac cartofii prăjiți și omletă, puteți adaugă puțîn rozmarin atunci când îi preparați și veți obține o savoare deosebită.
Greutate | 100g, 250g, 500g, 1kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.