Blog

noiembrie 24, 2020

Migdalele – o multitudine de beneficii pentru organism

Migdalele denumite si fructe minune sunt bogate in fibre, grasimi santatoase, minerale,  vitamine si antioxidanti, care impreuna aduc doar beneficii corpului daca sunt consumate in mod regulat si in cantitati optime. Stiai ca migdalele: Sustin sanatatea inimii contin grasimi monosaturate si antioxidanti Sustin sanatatea sistemului digestiv foarte bogate in fibre […]
noiembrie 23, 2020

Condimente din India

#ChickenMasala #TandooriMasala #Curry #BucatarieIndiana   Pentru ca este #Luni, ne-am propus sa va ducem cu gandul la colorata Indie, locul unde toate simturile ne sunt incantate de o explozie de culori si gusturi! Ce este mai bun decat sa incepi saptamana la fel de frumos precum bucataria indiana, unde ne […]
noiembrie 20, 2020

Bulgur

Bulgurul este un mix de cereale decorticate, sparte in bucati mari, prefierte si apoi uscate. In general se foloseste grau dur (durum). 🇹🇷Bucataria din Orientul Apropiat si Mijlociu foloseste intens bulgur, incluzandu-l in retete foarte gustoase, fiind o alternativa a orezului. 🍚🍚 Este un ingredient versatil si usor de preparat, […]
noiembrie 19, 2020

Sare De Himalaya

#SareDeHimalaya Despre sarea de Himalaya se spune ca este pura in proportie de 99%, ceea ce inseamna ca este cea mai pura sare. Culoarea sa roz provine de la continutul bogat de minerale. #StiaiCa Specialistii sunt de parere ca aceasta este alcatuita din ramasite uscate ale Marii Primordiale #ManancaSanatos #ManancaEchilibrat […]