
Fasole neagră
19 august 2020
Fenicul măcinat
19 august 2020Țară de proveniență: ARGENTINA
Fasolea este unul dintre cele mai sănătoase și versatile alimente, alături de linte și alte leguminoase pline de vitamine, minerale, fibre solubile.
Fasolea este un aliment consistent datorită aportului de proteine dar, Sunt sărace în grăsimi, ceea ce le face benefice sănătăţii.
Fasolea roșie trebuie fiartă un timp mai îndelungat, pentru a curată toxinele pe care le conține. Fasolea roșie împrumută gustul alimentelor alături de care este gătită, fiind foarte versatilă pentru supe și preparate cu chili. Fasolea roșie este o sursă imbatabilă de fier. O ceașcă de fasole roșie fiartă conține peste 15 mg de proteine și 5 mg de fier, aproape 30% din doză zilnică recomandată. Fibrele solubile prezente în fasolea roșie scad nivelul colesterolului din sânge, ajutându-l să circule mai repede prin tractul digestiv, înainte că organismul să îl absoarbă.
Greutate | 250g, 500g, 1kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.