
Oregano
20 august 2020
Orez roșu
20 august 2020Țară de proveniență: INDIA
Orezul este unul dintre cele mai consumate alimente de către întreagă populație, în special de către Asia. Orezul este o sursă bogată de carbohidrați, vitamine din complexul B (B1, B6 și B3) și minerale de mangan, magneziu și fosfor.
Orezul negru își datorează culoarea închisă pigmentilor flavonoizi cunoscuți sub numele de antocianine. Acești pigmenți sunt antioxidanți naturali foarte puternici și foarte eficienți în lupta împotriva cancerului și a bolilor de inima.
Orezul fiert capătă culoarea mov, prezintă o aromă foarte plăcută și are un gust mai intens decât alte tipuri de orez. Pentru că este nedecorticat, înainte de a fi gătit este recomandat să îl lăsăți în apă călduță 4-6 ore pentru hidratare, astfel va fierbe mai repede, în aproximativ 30 de minute.
Greutate | 100g, 250g, 500g, 1kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.