PRETUL

Preturile din magazinul nostru sunt exprimate in LEI (RON) cu TVA inclus.

TERMENI GENERALI

Magazinul www.orientbazar.ro este administrat de ORIENT BAZAR S.R.L. , persoana juridica cu sediul in judetul TELEORMAN, MUN. ALEXANDRIA, STR. CUZA VODA, NR.113, BL.V5, SC.A, ET.1, AP.6 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J34/540/2011 avand CUI RO29003668, numita in continuare Orient Bazar.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.orientbazar.ro este proprietatea SC ORIENT BAZAR S.R.L

Orient Bazar (SC ORIENT BAZAR S.R.L) garanteaza utilizatorului accesul pe site-ul www.orientbazar.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Orient Bazar (SC ORIENT BAZAR S.R.L)fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea Orient Bazar(SC ORIENT BAZAR S.R.L), sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Orient Bazar (SC ORIENT BAZAR S.R.L) exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Orient Bazar(SC ORIENT BAZAR S.R.L).

Orient Bazar(SC ORIENT BAZAR S.R.L) se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Orient Bazar nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.,

CONCILIERE

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Orient Bazar, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@orientbazar.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

ALTI TERMENI

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Orient Bazar pentru utilizarea acestui site.

Orient Bazar (SC ORIENT BAZAR S.R.L) verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.