Migdale cu miere si sare de mare

Migdale cu miere si sare de mare

Migdale cu miere şi sare de mare Migdale artizanale, fără aditivi, coloranţi sau arome artificiale, pentru a oferi un gust cât mai natural şi proaspăt în acelaşi timp. Ingredientul...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
5,00 lei
12,50 lei
25,00 lei
50,00 lei

Migdale cu miere şi sare de mare


Migdale artizanale, fără aditivi, coloranţi sau arome artificiale, pentru a oferi un gust cât mai natural şi proaspăt în acelaşi timp.

Ingredientul principal este mierea (3,5%) şi pentru a îmbogăţi gustul, am presărat peste ele puţină sare de mare celtică.

Merg ronţăite ca atare, pot constitui un excelent topping pentru înghețată, cereale, ciocolată, batoane energizante, nuga, produse de panificație, salate, sau pot fi puse în punguţe cu fundiţe şi făcute cadou celor dragi.

Migdalele sunt o sursă bogată de nutrienţi precum acizii graşi esenţiali, vitamina E, magneziu, proteine, cupru, potasiu, mangan, calciu, fosfor, fier, zinc. Au de asemenea, un conţinut bogat de fibre, vitamine din grupa B, riboflavină şi biotină. Studiile efectuate de specialişti au demonstrat că o porţie de migdale asigură tot atâţia antioxidanţi ca şi o porţie de broccoli sau spanac, legume recunoscute pentru beneficiile asupra organismului uman.


Provenienţă: UE

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun