Orient Bazar

Poveste

Salut, suntem echipa Orient Bazar si te invitam in povestea noastra.

Totul a inceput de la o idee simpla... Mancare cu personalitate, pregatita din ingrediente bine alese, din intreaga lume. In anul 2010, am pornit ca Asociatie Familila, in Piata Crangasi din Bucuresti. Datorita aprecierii produselor noastre, un an mai tarziu, in 2011, am infiintat Orient Bazar, deschizand cel de-al doilea magazin in Noua Piata Obor, la etajul 1. Povestea a continuat cu deschiderea altor magazine, in Piata Titan si in Piata centrala din Giurgiu.

Magazinul online www.orientbazar.ro a aparut firesc, datorita multor clienti care nu erau din Bucuresti, dar care in trecere ne-au vizitat unul din magazine si au fost foarte multumiti de calitatea si diversitatea produselor noastre.

Te invitam sa faci inconjurul lumii cu produsele Orient Bazar. Bucura-te de un mic dejun ca in Spania, cu smochine si curmale, ia-ti o bine meritata pauza de pranz si serveste o salata arabeasca " Tabouleh" cu bulgur, sau poti savura o supa de linte ca pe malul Bosforului.


Orient Bazar

Promisiune

Intotdeauna, calitatea va ramane principalul punct de urmarire al nostru, iar aceasta va veni insotita de un pret competititiv.

Pe parcursul colaborarii noastre, vei descoperi ca suntem in primul rand, oamenii care te fac sa zambesti dupa o masa la care ai folosit cele mai bune ingrediente din gastronomia tuturor tarilor cu traditie in arta culinara.

Parerile celor ce ne-au ales