Baharat sirian

Baharat sirian

Cuvantul baharat este denumirea arabica pentru picant, ceea ce il face numele potrivit pentru un condiment cu arome flagrante de picant. Baharatul sirian provine din Golful Persic, regiune d...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,50 lei
9,00 lei
22,50 lei
45,00 lei
90,00 lei

Cuvantul baharat este denumirea arabica pentru picant, ceea ce il face numele potrivit pentru un condiment cu arome flagrante de picant. Baharatul sirian provine din Golful Persic, regiune din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.
Bucataria Orientului mijlociu este greu de navigat pentru persoanele care incearca sa iasa din zona de confort in ceea ce priveste aromele culinare, datorita aromelor picante care stimuleaza papilele gustative.


Baharatul sirian contine: ardei dulce afumat, piper negru, chimen, coriandru, usturoi, nucsoara si scortisoara.
Barahatul Sirian se foloseste cu pregadere pentru marinarea carnii de vita, in supe si fripturi de vita. De asemenea, este extraordinar cu miel si pentru a freca pestele, in mod particular pestele alb, precum codul si pentru carnea de pasare.


Barahatul Sirian este un condiment ce poate fi amestecat cu ulei de masline pentru a realiza o marinata de legume sau un sos pentru paine. Nu exista o proportie optima, deoarece fiecare persoana are propriile gusturi in materie de arome si intensitati ale acesteia, astfel ca poti adauga doar putin Barahat atunci cand vrei sa dai numai o aroma usoara unui preparat sau poti adauga o cantitate mai mare pentru un sos picant. Experimenteaza si alege proportia care ti se potriveste.

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun