Anason macinat

Anason macinat

Bucataria ar fi fada fara condimente, iar anasonul este o aroma intalnita mai putin in bucataria romaneasca. Cu toate acestea, aroma sa si gustul exotic pe care il aduce mancarii il face tot...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,50 lei
5,00 lei
12,50 lei
25,00 lei
50,00 lei

Bucataria ar fi fada fara condimente, iar anasonul este o aroma intalnita mai putin in bucataria romaneasca. Cu toate acestea, aroma sa si gustul exotic pe care il aduce mancarii il face tot mai folosit de gurmanzii dispusi sa experimenteze gusturi noi.


Anasonul macinat este un condiment ce provine din bucataria chinezeasca. Fiind originar din estul Chinei si nord-vestul Vietnamului, anasonul stelat, care este baza anasonului macinat este cultivat acum si in China, Laos, Italia, Franta, India, Jamaica, Filipine si Spania. Cu toate acestea, furnizorii principali ai anasonului macinat sunt localizati in China si Vietnam, unde cultivarea anasonului este o traditie.
Aroma anasonului macinat este pretentioasa, cu subtonuri de lemn dulce si se aseamana cu cea a semintelor de anason, insa nu este la fel de intepatoare. Aroma sa este deopotriva mai dura si usor mai amaruie decat cea a semintelor de anason.


Anasonul macinat se potriveste foarte bine, din punctul de vedere al aromei cu scortisoara, pudra de chilli, coriandru, fenelul, usturoiul, ghimbirul si piperul.
Fii inventiv in bucatarie si foloseste anasonul macinat alaturi de alte condimente complementare pentru a da un plus de savoare preparatelor tale, pentru a inova si a testa gusturi noi, arome excentrice din bucataria internationala.

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun