Cardamom macinat

Cardamom macinat

Cardamom macinat Cardamomul se asezoneaza bine cu chimenul, boiaua de ardei, scortisoara, coriandru, ghimbirul, ardeiul dulce si piperul.Nu este nimic mai subtil in ceea ce priveste c...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,00 lei
12,00 lei
30,00 lei
60,00 lei
120,00 lei

Cardamom macinat



Cardamomul se asezoneaza bine cu chimenul, boiaua de ardei, scortisoara, coriandru, ghimbirul, ardeiul dulce si piperul.

Nu este nimic mai subtil in ceea ce priveste cardamomul macinat ca si condiment decat aroma sa complexa, usor florala, dulce si condimentata, cu note de lamaie. Aceasta aroma va va desfunda sinusurile cu un puternic accent mentolat, in timp ce va lasa limba cu o senzatie antiseptica calda, comparabila cu eucaliptul cu subtonuri de piper. Unele persoane au descris acest contiment ca picant si asemanator cu cola.

Aroma cardamonului este robusta dar gentila, fructata dar astringenta. Gustul este usor, cu iz de lamaie. Pentru a avea acest gust perfect al condimentului, cardamonul trebuie cules in momentul perfect. Pastaile de cardamon se desfac atunci cand sunt coapte, iar capsulele de cardamon cad pe pamant. Astfel, cardamonul trebuie recoltat atunci cand pastaia este inca verde, dar boabele de cardamon din interiorul pastaii trebuie sa aiba culoarea maronie. Asadar, cardamomul se recolteaza cand este usor imatur, insa boaba trebuie sa fie coapta, sa fie deja transformata in culoarea maronie.

In India, Cardamonul este deseori supranumit regina condimentelor, in timp ce piperul este regele. Membru al familiei ghimbirului, Zinziberaceae, condimentul cardamon intensifica savoarea si o indulceste deopotriva.


Cardamom macinat vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun