Alege sa pastrezi ierburi diverse in borcane de sticla. Fa pentru fiecare condiment in parte borcanul lui si utilizeaza acel condiment la mancare. In timp, mancarurile vor fi mai savuroase daca si combini ierburile intre ele. Ce ierburi nu trebuie sa lipseasca? Care sunt ierburile “valabile”in orice bucatarie?
Noi iti propunem 5 ierburi care nu pot lipsi din bucataria ta si care dau savoare si gust mancarii din orice bucatarie.
Sunt 5 ierburi care nu pot lipsi din bucataria ta si sunt usor de folosit mai ales la salate. Vine vara iar salate pot fi foarte gustoase si aromate daca adaugati in compozitia lor ierburi aromatice.
De-a lungul timpului, ierburile au fost folosite si pentru a tine la bait carnea de miel, oaie sau porc. Impreuna cu alte ierburi si condimente, schimba mirosul si gustul carnii oferindu-i o alta savoare.
Alege sa mananci sanatos si cu gust. Pune in preparatele tale ierburi uscate iar mancarea va fi savuroasa si mai ales foarte gustoasa. O mancare buna emana un miros foarte bun.