Arpacas
Arpacas Arpacasul este un produs alimentar obtinut prin decorticarea (si slefuirea) boabelor de grau. Arpacasul este folosit in prepararea colivei si a altor preparate precum supe, sa...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
1,50 lei
3,00 lei

Arpacas


Arpacasul este un produs alimentar obtinut prin decorticarea (si slefuirea) boabelor de grau. Arpacasul este folosit in prepararea colivei si a altor preparate precum supe, salate sau garnituri pentru fripturi. Din arpacas se prepara si o mancare, asemanatoare cu pilaful, cu multa grasime, denumită casa.

Cei mai multi stiu ca arpacasul este de preparat coliva ori nu-i chiar asa. In timp, s-a constatat ca arpacasul combate constipatia, avitaminoza, este cicatrizant si curata pielea si are proprietati tonice.

Putini stiu ca bobul de arpacas poate fi preparat sub forma de ceai care trateaza unele afectiuni ale pielii, precum petele generate de varsta, eczemele dobandite in diverse imprejurari, dar si negii sau alunitele.
 

Trebuie stiut insa ca o cura de ceai de arpacas pentru curatirea pielii dureaza intre o luna si trei luni, in functie de marimea si profunzimea afectiunii, de aceea cine-si propune sa apeleze la acest remediu naturist trebuie sa aiba foarte multa rabdare deoarece cateva cani de ceai nu fac minuni.

 

 

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun