Arahide cu miere si chili

Arahide cu miere si chili

Arahide cu miere şi chili Arahide artizanale, fără aditivi, coloranţi sau arome artificiale, pentru a oferi un gust cât mai natural şi proaspăt în acelaşi timp. Ingredientul principal...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
8,75 lei
17,50 lei
35,00 lei

Arahide cu miere şi chili


Arahide artizanale, fără aditivi, coloranţi sau arome artificiale, pentru a oferi un gust cât mai natural şi proaspăt în acelaşi timp. Ingredientul principal este mierea (3,5%) şi pentru a îmbogăţi gustul, am scăpat câteva linguriţe de chili.

Merg ronţăite ca atare, pot constitui un excelent topping pentru înghețată, cereale, ciocolată, batoane energizante, nuga, produse de panificație, salate, sau pot fi puse în punguţe cu fundiţe şi făcute cadou celor dragi.

Arahidele conţin cantităţi mari de vitamina B3, vitamina E şi zinc. Zincul este important pentru dezvoltarea proteinelor şi pentru regenerarea ţesuturilor. Vitamina E este un antioxidant puternic care poate juca un rol important în prevenirea afecţiunilor cardiovasculare şi a cancerului. Vitamina B3 joacă un rol în funcţionarea sistemului nostru nervos şi în menţinerea sănătăţii pielii.

Provenienţă: UE

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun