Alune de padure coapte

Alune de padure coapte

Alune de padure coapte Originare din Europa si Asia, alunele de padure sunt astazi un aliment foarte consumat, atat datorita gustului, cat si a proprietatilor nutritive. Bogate in vit...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,50 lei
16,25 lei
32,50 lei
65,00 lei

Alune de padure coapte


Originare din Europa si Asia, alunele de padure sunt astazi un aliment foarte consumat, atat datorita gustului, cat si a proprietatilor nutritive. Bogate in vitamina E, vitamina A, acid oleic, acid folic, proteine, grasimi mononesaturate si minerale precum mangan, cupru, seleniu si zinc, alunele de padure mentin o stare de sanatate buna si ajuta chiar la ameliorarea unor afectiuni precum colesterol marit, depresie sau boli cardiovasculare.

Alunele de padure, de asemenea cunoscute sub numele de alune turcesti, sunt utilizate in praline, trufe de ciocolata, crema Nutella, cafea sau lichioruri, datorita aromei delicioase si bogate de nuca. Tara care produce cele mai multe alune de padure este Turcia, urmata de Italia si SUA. In Romania au inceput usor sa apara livezi cu aluni de padure, cel mai adesea fiind folosite soiuri din Italia.

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia


Nota: Rau           Bun