Enibahar măcinat
18 august 2020Făină de orez
19 august 2020Făina de migdale
6,00 lei – 60,00 lei
Țară de proveniență: SUA
Făina de migdale se produce din migdale măcinate. Procesul de producere a făinii începe prin decojirea migdalelor prin opărire. Migdalele curățate în acest fel sunt apoi zdrobite și cernute în făină fină. Făina de migdale este extrem de bogată în grăsimi sănătoase, proteine și vitamina E, care acționează ca și antioxidant. Aceasta previne deteriorarea provocată de radicalii liberi, care accelerează îmbătrânirea și cresc riscul de boli cardiovasculare. Alimentele obținute din grâu sunt bogate în carbohidrați, dar sărace în grăsimi și fibre. Acest lucru poate provoca creșterea glicemiei. În schimb, făina de migdale, este săracă în carbohidrați, dar bogată în grăsimi și fibre sănătoase. Drept urmare, are un indice glicemic redus, ceea ce înseamnă că eliberează încet zahărul în fluxul sanguin și asigură astfel o sursă permanentă de energie. În plus, făina de migdale este bogată și în magneziu, care este implicat în îmbunătățirea controlului nivelului zahărului din sânge, reduce rezistența la insulină și reduce tensiunea arterială.
Utilizarea făinii de migdale – cel mai frecvent se utilizează ca înlocuitor pentru făina de grâu la coacerea prăjiturilor, pentru clătite și deserturi.
Greutate | 100g, 250g, 500g, 1kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.